PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2016 AÖF final sınavları ne zaman yapılacak?


ZaLiM
08.Ocak.2019, 22:22
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar dönemi Final sınavları 04-05 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. AÖF 2015- 2016 eğitim-öğretim dönemi tek ders sınavları ise 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde güz döneminde güz dönemi ara sınavı ve devre sonu sınavı, bahar döneminde bahar dönemi ara sınavı ve devre sonu sınavı olmak üzere ilgili öğretim dönemlerinde yeni kayıt yaptıran ve kaydını yenileten öğrencilere dört sınav yapılmakta olup öğrenciler Cumartesi-Pazar günleri sabah ve öğleden sonra dört oturumda sınavlara katılmaktadırlar.

Sınavlar Türkiye ve K.K.T.C. Lefkoşa'da aynı saatlerde sabah 9.30'da, öğlenden sonra 14.00'da yapılmaktadır.

Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Öğrencilerin; ara sınav ve devre sonu sınavlarına hangi il, ilçe, bina, salon, sıra, tarihte ve saatte sınava gireceği "Fotoğraflı Sınava Giriş Belgesi"nde belirtilmektedir.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini sınav tarihinden bir hafta öncesinde Acıkoğretim | Anadolu Universitesi adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.