PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilim Dershaneleri


ZaLiM
08.Ocak.2019, 22:19
"HER ŞEY İNSANI SEVMEKLE BAŞLAR" diyor Sait Faik. Evet sevgi; insan olmanın ve insanlarla ilişki kurabilmenin, onları kazanmanın temelidir. Bütün kötülükleri, çatışmaları, kin ve kıskançlıkları yok eden birleştirici bir sevinç kaynağıdır.

Bundan tam 42 yıl önce, 3 odalı ufak bir yerde, üç-beş personelle eğitim-öğretim yaşamina başlayan BİLİM, bugün yaklaşık 150 çalışanıyla ilk günkü heyecan, ilk günkü coşkusuyla daima kendisiyle yarışarak, tüm çalışmalarında aka lider Atatürk’ün birleştirici, kaynaştırıcı, bütünleştirici, çağdaşlaştırıcı ve yol gösterici “İLKE ve İNKILAPLARI” nı k?lavuz kabul ederek yoluna devam etmektedir.

“BİLİM”in bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışanlarımıza samimi teşekkürlerimizi sunuyorum.

Her yeni devre yeni gelişmelere, yeni ufuklara, yeni arayışlara açılan kapıdır. Bu nedenle sevgi, heyecan ve coşku doludur. Bir eğitim kurumunun yeni dönemle ilgili çalışmalara başlaması ise daha özel, daha farklı, ayrıcalıklı bir coşku ve mana içerir. Bu coşku ve heyecan, her biri birer ufuk olan öğrencilerimizi geleceğimize hazırlamanın coşkusu ve heyecanıdır.

Sevgili yavrularımız, biz sizi siz olduğunuz için seviyoruz. Sevginiz ve itimat duygunuz ile genişleteceğiniz ufuklar bu güzel ülkeye aktaracağınız yenilikler “ATATÜRK”ümüzün, bizim sizlere güvenimizin temelidir. Öğrendiklerinizin sınırlarını zorlayarak yaratıcı, üretken olabileceğinizi, doğmalardan sıyrılabileceğinizi biliyor, bundan sonraki yaşantınızda da yeni güzellikler yaratacığınıza inanıyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla...

Faruk Köprülü