PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Egolarınızı savaştırmayın!


Lora
08.Ocak.2019, 21:34
Egolarınızı savaştırmayın!

Mars 21 Temmuz tarihinden 6 Eylül tarihine kadar Aslan burcunda seyahat etmeye başlayacak. Parlamak, göze girmek, spot ışıklarını üzerinize çekmek isteyebilirsiniz. Fakat bunu yaparken gösteriş budalalığı ile değil de eli yüzü düzgün işlerinizle yapmanız gerekmektedir.



Mars 21 Temmuz itibari ile Yengeç burcundan çıkıp 6 Eylül tarihine kadar Aslan burcunda seyahat etmeye başlayacak. Tabii MARS'ın Yengeç burcundaki etkisini algılayabilmek için öncelikle MARS'ı ve sembolize ettiği konular hakkında dü?ünce sahibi olmamız gereklidir.

Mars savaşarak elde etme, mücadele, güç kullanma, aktif olma, hastalıklar, silahlar, savaşlar, patlama, terör, fiziksel enerjimizi ortaya koyuş şeklimiz, küfür, hakaret, kan, ameliyatlar, cerrahi müdahaleler, risk alma, inisiyatif kullanma, rekabet, cinsellik, eril enerjiler, öfke, hırsızlık ile sembolize edilir. Aslan burcu ise merkezde olmak, yönetmek, yönetim etmek, komuta etmek, eğlenceli her türlü aktivite, eğlence yerleri, ego, kibir, gurur, her türlü sahne işleri, tiyatro, saraylar, organizasyonlar, kimlik, liderlik, mühim olma ihtiyacı, bir şeyi parlatmak, vitrine çıkarmak, gösteriye sunmak, kalp, sırt, saçlar, parlamak, dikkat çekmek, lüks ve gösterişli olan her şey, gösteriş budalası, aşırı hırs, buyurganlık, diktatör gibi sembolikleri bulunmaktadır. Bu devre öncelikle ego, kibir ve küstahça davranışlar ikili ilişkilere çok ziyan vereceğine işaret etmektedir. Parlamak, göze girmek, spot ışıklarını üzerimize çekmek isteyebiliriz. Fakat bunu yaparken gösteriş budalalığı ile değil, eli yüzü düzgün işlerimizle yapmamız gerek. Merkezde olan yerler veya başkent olan yerlerle ilgili problemler meydana gelebilir. Terör saldırıları, patlamalar, silahlı saldırı veya çatışmalar… Aynı şekilde böyle ataklar gösteri yapılan yerlere olabilir.




Bu süreçte yönetici özelliklerimizi ortaya koyarken saldırgan, öfkeli, aşırı buyurgan değil daha yapıcı, birleştirici bir şekilde yapmamız gerek. Kendimize güvenecek ve yönetken özelliklerimizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiz. Cesaret ve inisiyatif alma arzusu daha ön planda olacaktır. Uğraştığımız her türlü işte tek söz sahibi olmak isteyecek, kararlarımızda oldukça sabit ve dışarıdan gelebilecek tüm eleştirilere oldukça kapalı olacağız. İşlerimizi başkaları üzerine kuvvetli ve katı hakimiyetler kurmadan halletmemiz doğru olacaktır. Zaferler peşinde koşan ufak çocuklar gibi davranabiliriz. Yalnız çevremizdeki insanlara ne kadar kibirli ve küstah davranırsak o kadar yalnız kalırız, dikkat etmemiz gereklidir.

Gösteri dünyası, tiyatrocuların sağlıkları ile ilgili üzücü haberler alabiliriz. Özellikle yürek sorunları olanların daha dikkatli olması gereken bir dönem. Gösteri dünyasında bol bol kavga dövüş haberlerine rastlayabiliriz. Sarayda bu devre sıcak gelişmeler söz konusu olabilir. Saray içinde dü?ünce ayrılıklarından doğan gerginlikler, sağlık sorunları, anlaşmazlıklardan doğan gerginlikler söz konusu. Yine ufak çocuklarla ilişkili halkı sinirlendirecek, tepkilerin artmasına sebep olacak durumlar söz konusu olabilir. Özellikle bu konular ufak çocukların çalıştırılması, ufak çocuklara taciz, tecavüz..vs ile ilgili olabilir.

TÜRKİYE AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLDİĞİNDE…

Mars, Türkiye'nin nakit ile ilgilendirilen alanına giriş yapıyor. Ülkenin gelir kaynaklarının ziyan göreceğini, bankalar, finansal kurumlar, nakit piyasaları, pay senetlerinin bu geçişten menfi etkileneceğini göstermektedir.