PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyet Tatlısı Çilekli Milkshake Tarifi


Oburix
08.Ocak.2019, 21:18
Diyetisyen Ender Saraç diyet programları içinde tatlı krizini bastıracak, kalorisi düşük çilekli bir tatlı tarifi öneriyor. Çilekli milkshake tarifi ve faydalarından bahsedelim. Yazımızın içeriğinde size çilekli içeceklerin yararlarından bahsedeceğiz ve yazının sonunda size çok güzel bir çilekli milkshake tarifi sunacağım. Bu sayede bir içeceğin diyetteki rolünü öğrenecek ve derhal yapıp içebileceksiniz.




İnsanoğlu diyet döneminde çevrede ne görse almak tüketmek ister. Bu nedenle ara ve ana öğünlerde çok farklı gıdalar tüketmek arzusu canlanabilir. Fakat diyetin en mühim noktası arzulara gem vurmak olduğundan her istediğinizi yapamazsınız. Ama size bu noktada yardımcı olacağım.
Sıcak havalarda çok kalori vermeyecek, basit bulunabilecek ve aynı zamanda insanı serin tutacak bir meyvedir çilek. Doğru olarak hazırlandığı vakit şekersiz yağsız bir me?rubat olarak gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.
Genelde aşırı ısı veya soğuk nedeniyle çok acele yok olan c vitamini aşağıda verilen tarifte gücünü kaybetmeden sizinle buluşacaktır. Ara öğünlerde tüketebileceğiniz bu me?rubat hem gözünüzü hem de midenizi doyuracaktır.
Gelelim içeriği ve tarife:

Diyet Tatlısı Çilekli Milkshake Tarifi
• Bir avuç dolusu taze ve hormonsuz çilek,
• Yarın su bardağı hazır light süt,
• Çeyrek çay kaşığı vanilya,
• 4 tane küp buz,
• Az miktarda krem şanti.

Dilimlemiş olduğunuz çilekleri süt, vanilya krem şanti ve 3 tane buzu beraberce blendırdan geçirin. Hazırlanan karışımı 30 saniye çırpın. Daha evvel içine 1 tane buzu koyduğunuz bardağa karışımı dökün. Daha sonra yarım parçalar halinde bulunan çilekleri milkshake’in üzerine dökerek süsleyin ve afiyetçe tüketin…