Oburix
08.Ocak.2019, 21:18
280 kalori..Hazırlama süresi: 20 dakika..2 kişilik
Gerekli malzeme
125 gr light labne peyniri125 gr light yoğurt1 çorba kaşığı bal150 gr frambuaz1 şeftaliYarım su bardağımaden suyu4 kedidili bisküviHazırlanışı
Frambuazları yıkayıp blendere alın. Yarım su bardağı maden suyunu ekleyip püre halinde ezin. Şeftaliyi ince ince dilimleyin ve teflon tavada 1 kaşık su ile hafif pişirin. Peynir, bal ve yoğurdu frambuazlı karışıma ek edip çırpın. Bisküvileri iri iri ufalayıp 2 servis kâsesine paylaştırın. Üzerine hazırladığınız frambuazlı karışımı ek edin. Nane yaprakları ve şeftali dilimleriyle süsleyip buzdolabında katılaşıncaya kadar bekletin. Servis yapın
Gerekli malzeme
125 gr light labne peyniri125 gr light yoğurt1 çorba kaşığı bal150 gr frambuaz1 şeftaliYarım su bardağımaden suyu4 kedidili bisküviHazırlanışı
Frambuazları yıkayıp blendere alın. Yarım su bardağı maden suyunu ekleyip püre halinde ezin. Şeftaliyi ince ince dilimleyin ve teflon tavada 1 kaşık su ile hafif pişirin. Peynir, bal ve yoğurdu frambuazlı karışıma ek edip çırpın. Bisküvileri iri iri ufalayıp 2 servis kâsesine paylaştırın. Üzerine hazırladığınız frambuazlı karışımı ek edin. Nane yaprakları ve şeftali dilimleriyle süsleyip buzdolabında katılaşıncaya kadar bekletin. Servis yapın