PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Xiaomi Teknoloji Şirketi Kıvrılabilir Ekranlı Akıllı Telefon Üretecek


Cache
09.Ocak.2019, 00:19
Piyasada yüzlerce akıllı telefon mevcut. Kullanıcılar birbirine e? telefonlar kullanmaktansa daha yeni ve üst modellere yöneliyor.


Piyasa da yüzlerce akıllı telefon var. İnsanlar birbirine benzeyen telefonlar almaktansa yeni çıkan bir modeli gidip almayı tercih ediyor. Fakat bu yeni çıkacak telefon diğer akıllı telefonlardan ekran yönüyle farklı. Yeni çıkacak Xiaomi akıllı telefonların ekranları kıvrılabilcek. Neredeyse hergün bir akıllı telefonun çıktığı günümüzde insanlar artık yeni bir teknoloji ile karşılaşmak istiyor. Samsung'un daha evvel piyasa çıkarmayı planlanladığı kıvrılabilir ekranlı telefonlar askıda kalmışa benziyor. Fakat Xiaomi şirketi çıkaracağı telefonun özelliklerini ve tanıtım videosunu yayınladı.
İnternette yayınlanan 30 saniyelik video da Xiaomi akıllı telefonunun bir prototipi görünmektedir. Telefon son radde şık ve göz alıcı şekilde gözükmektedir. Bu üretilen katlanılabilir ekran şirket tarafından sadace akıllı telefonlar için kullanılmayacak. Tablet ve yeni televizyon teknolojisi içinde kullanılacaktır.
Xiaomi akıllı telefonların 2017'de çıkması planlanıyor. Görülen o ki bir çok aka teknoloji şirkettin bu katlanabilir ekran teknolojisini Xiaomi şirketinden esinlenerek piyasaya hızlı bir şekilde sürmeyi planlıyor.

kaynak: tech.firstpost