PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nokianın Yeni Telefonlarının Fiyatları Belli Oldu!


Cache
09.Ocak.2019, 00:19
Nokia'nın Yeni Telefonlarının Fiyatları Belli Oldu!

Nokia tarafından 2017 yılı içerisinde piyasaya sunulacak yeni telefon modellerini etiket fiyatları ile ilgili a??rba?l? sızdırmalar yapıldı.İşte yeni telefonlar ve etiket fiyatları.

Uzun bir sürenin ardından Nokia tek başına Android işletim sistemi ile donattığı telefonlarını piyasaya sunacak. Bu bilgilerin sızdırılması ve Nokia'nın yeniden küllerinden doğması mobil sektörde oldukça alaka ile karşılanırken yapılan son sızdırmalarda telefonların etiket fiyatları ile ilgili detaylar paylaşıldı.
İşte Telefon Fiyatları
Uzun zamandan beri telefonların özellikleri hakkında bilgiler gündeme getirilirken eder konusunda herhangi bir sızdırma yapılmamıştı. Bu açıdan oldukça aka bir soru işareti bulunuyordu. Fakat yapılan açıklamalar ile beraber telefonların etiket fiyatları hakkında da artık bilgi sahibi olabilmek mümkün. İki farklı model ile piyasaya giriş yapacak olan Nokia'nın düşük özelliklere sahip modelinde 150 Dolar daha yüksek özelliklere sahip modelinde ise 200 dolarlık bir etiket fiyatını müsait gördüğü belirtildi: Bu bakımdan 2017 yılında piyasaya sunulacak telefonlarda bu etiket fiyatlarını görmek oldukça yüksek ihtimalli görülüyor.
D1C Tablet Gelecek
Nokia için bir diğer bekleyiş tablet için. Tablet hakkında ise henüz eder belli olmadı. Sunulacak tabletin özellikleri şöyle;
13.8 inç genişliğinde 1920x1080 çözünürlüğünde ekran
Android 7.0 Nougat işletim sistemi
Google Play Edition kapsamında
Qualcomm Snapdragon 430 yonga seti
3 GB RAM
16 GB dahili depolama alanı
Flaşlı 15 Megapiksel art kamera
7 Megapiksel ön kamera

veteknoloji