PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Google Drive ile iOStan Androide Geçişi Daha Kolay


Cache
09.Ocak.2019, 00:19
Birkaç ay evvel Google, 'Android'e geçiş yapın' sayfasını daha çok Google uygulamasıyla güncelledi. Şimdi ise Google Drive üzerinden iOS’tan Android’e geçiş konusunda aka bir adım atılıyor.

Google’ın en aka kozlarından birisi Android’e geçmek isteyenler için cazip bir seçenek yaratması. Web sitesinde de ayrıntılı olarak bulunan uygulamalar esas olarak iOS için ilgili uygulamayı indirip ilgili içeriği uygulamaya yedeklemenizi sağlıyor. Bunun ardından ise Android’de yedekleme yapılması yeterli oluyor. Bu kapsamda kullanılabilecek uygulamalar ise Google Fotoğraflar, Kişiler, Google Drive vb.
Önceden uygulamaların tek tek kullanılması gerekirken artık yeni sistem geçişi daha da pratik bir hale getirecek. Google, geçiş web sitesini Google Drive'ı destekleyecek şekilde güncelledi. Taşıma aracı, iOS cihazlarına kolayca yüklenebilir ve taşıma için işlemler iOS ayg?t üzerinden başlatılabilir.
Google Drive Yedekleme Nasıl Yapılır?
Google Drive uygulamasını kullanarak yedekleme ve taşıma yapmak istiyorsanız uygulamaya gidin ve yedekleme aracını bulun. Yedeklemek istediklerinizi seçin ve 'Yedeklemeyi Başlat'a tıklayın. Yeni cihazı kurduktan sonra, yedeklemeyi gerçekleştirmek için kullanılan Gmail hesabında celse açın, ardından tüm içeriğiniz, eski cihazınızda oldukları yerde sizi bekleyecektir.
İçerikler Nerede Olacak?
Kişiler Kişiler uygulamasında
Fotoğraflar Google Fotoğraflar uygulamasında
Tüm etkinlikleriniz Google Takvim’de yer alacak.
Görüldüğü gibi artık tek bir uygulama üzerinden yedekleme sistemini kullanarak geçiş yapmak çok daha kolay. Ücretsiz olarak edineceğiniz bu vas?ta sayesinde sizler de iOS ve Android arasında geçiş yapabilirsiniz.

veteknoloji