PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Google Pixelde 4G Hatası Başladı!


Cache
09.Ocak.2019, 00:19
Google tarafından piyasaya sunulan cihazlarda yeni problemlerin yaşanmaya başlandığı belirtildi. İşte Google Pixel cihazlarında yaşanan hatalar.

Google tarafından piyasaya sunulan ve Google Pixel adı verilen telefonlar da farklı bir mesele yaşanmaya başlandı. ‘Konuyla ilgili kullanıcıların aka bir bölümünün hata bildirimi yapmaya başladığı belirtilirken bu hata bildirimi doğrusunda yapılan incelemelerde telefonda çeşitli sorunların olduğu açığa çıkarıldı.
4G LTE Bağlantısı Kopuyor!
Yapılan açıklamalarda bilhassa 4G bağlantısında sorunlarının yaşandığı ve bağlantının gerçekleştirilemediği anlat?m edilirken şu an için Google tarafından soruna yönelik herhangi bir çözüm geliştirilmedi. Kullanıcıların bağlantı kurmasında herhangi bir mesele olmasa da bilhassa bağlantının kurulduktan sonra kullanımı sırasında çeşitli bağlantı problemlerinin yaşandığı ve kopmaların olduğu belirtiliyor. Bu bakımdan kullanıcılar telefonlarında 4G kullanımında a??rba?l? sorunlarla karşı karşıya.
Google’dan Güncelleme Gelebilir
Konuyla ilgili gündeme gelen bilgilerin ardından Google tarafından soruna yönelik çözümlerin geliştirileceği belirtilirken bu sayede kullanıcılar yapılacak yeni güncelleme ile beraber telefonlarını sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilecek.
Google piyasada en çok güvendiği telefon modellerinden olan Google Pixel için güncellemeleri ihmal etmezken yaşanan sorunlar sonrası da kısa sürede yeni güncellemeler ile kullanıcıların sorunu gidermesi sağlanıyor. Bu bakımdan yapılan bildirimler ile beraber Google’ın önümüzdeki günlerde yaşanılan bu sorunu kati olarak çözümlemesi bekleniyor.

veteknoloji