PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lenovo K6 Note Hindistan İçin Duyuruldu


Cache
09.Ocak.2019, 00:19
Lenovo, beklendiği gibi K6 Note akıllı telefonunu Hindistan için duyurdu. İşte yeni ayg?t ile ilgili detaylar.

4000mAh kapasiteli pil, iki haf?za versiyonuyla sunulacak: 3GB / 32GB ve 4GB / 64GB olarak kişiler telefon için seçim şansına sahip. Telefonun yanı sıra ANT VR olarak adlandırılan kulaklık seti ve VR denetim cihazı da sırasıyla 20 Dolar ve 40 Dolar etiket fiyatı ile satışa sunulacak.
İlk Hindistan’a Gelecek!
Hindistan'daki Lenovo Mobile Business Group İcra Direktörü Sudhin Mathur tarafından konuyla ilgili detaylar verilirken markanın oldukça iddialı olduğu ad gözlerden kaçmadı. Farklı ve daha iyi eğlenceler sunmak adına Lenovo K6 Note modelini duyurduklarını söyleyen Mathur telefonun bilhassa Multimedya özelliklerine dikkat çekti. Öyle ki telefonda Theatermax ve Dolby Atmos gibi gelişmiş sistemler yer alırken bu donanımlar ile multimedya deneyim bir sonraki seviyeye taşınıyor ve eğlenceyi yeniden tanımlıyor. Bu bakımdan müzik dinlemek ya da telefondan video, film izlemek isteyen kişiler için Lenovo K6 Note piyasadaki en mühim modellerden birisi olacak.
17 Aralık’ta Gelecek!
Lenovo K6 Note için yapılan açıklamalarda telefonun 17 Aralık itibari ile satışta olacağı duyuruldu. Fakat telefonun Hindistan dışındaki satış planlamaları için herhangi bir detay paylaşılmadı.
Lenovo K6 Note Fiyatı Ne Kadar?
Cihaz, ülkede 13999 INR üzerinden satılacak. Güncel kurlara göre bu da yaklaşık 205 Dolar seviyelerinde. Bu bakımdan Lenovo K6 Note için 200 Dolarlık bir etiket fiyatının ödenmesi gerekecek.

veteknoloji