PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Prismada Çözünürlük İki Katına Çıkıyor


Cache
09.Ocak.2019, 00:19
Akıllı telefon fotoğraflarınızı sanat yapıtlarına dönüştürmek için hususi bir sistem kullanan Prisma aka bir yenilik peşinde. İşte detaylar.

Prisma hakkında gelen son bilgilerde firmanın yenilikler peşinde olduğu görüldü. Üstelik planlamalara göre Prisma bugüne kadarki en aka güncellemelerinden birini görüyor.
En Boy Oran Sınırlaması Kalktı
Prisma için en aka yenilik fotoğraflarda uygulanan kare biçiminin iptal edilmesi. Bundan böyle istediğiniz en / boy oranını kullanabileceğiniz bir Prisma istikbal ve böylece sınırlama olmaksızın Prisma üzerinden efekt kullanılabilecek.
Çözünürlük Arttı
Üstelik Prisma’daki yenilikler sadece bu değil. Prisma efektlerinin her zamankinden daha keskin olmasını sağlayacak çözünürlük için de iki kat bir artışa gidildi.
Konuma Göre İçerik Paylaşımı Geliyor
Prisma üzerinden kişilerin konuma bağlı bir paylaşım yapması halinde bu paylaşımlar yakınlardaki sadece yakındaki Prisma kullanıcılarına gösterilecek.
Bu Detaya Dikkat!
Belirtilmesi gereken mühim bir detay ise kare görüntü formatının zorunluluğunun kaldırılmasının yalnızca şu anda iOS'a gelmesi. Geliştirilen yeni özelliklerin Android için Prisma'ya ekleneceği düşünülse de bu konuda kati bir açıklama yapılmamış durumda.
Fakat kullanıma sunulduğu ilk günden itibaren kişilerin en çok dikkatini çeken uygulamalardan birisi olan Prisma için böylesine bir güncellemenin istikbal olması uygulamanın daha başarılı ve kullanışlı olmasını sağlayacak. Bu vaziyet da kuşkusuz uygulamanın kullanım oranlarına direk tesir edecektir.


veteknoloji