PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 GB RAMli Le 2S Görüntülendi


Cache
09.Ocak.2019, 00:18
8 GB RAM'li Le 2S Görüntülendi
Son dönemlerde Çin'deki yerli üreticiler dünya pazarına açılırken pek çok marka mühim modelleri ile piyasada yer almaya başladı. Bu konuda pek çok ilk de başarılırken mevzu, bahis ile ilgili son misal LeEco’dan geldi. LeEco tarafından son hazırlıkları yapılan telefon modelinde 8 GB RAM’in kullanılması mobil sektörde bir ilk olacak.

8 GB RAM'in faik donanımlar ile desteklenmesi performans açısından en iyi telefon modellerinden birisinin piyasaya çıkmasını sağlayacak. Telefonda Snapdragon 821 işlemcinin tercih edilmesi beklenirken 8 GB RAM, 64 GB depolama alanı, 5.5-inç 2.5D 1440 x 2560 piksel çözünürlüğe sahip ekran telefonda yer alacak.

Sızdırılan görüntülerde telefonun önceki modellerden tasarım açısından çok farklı olmayacağı görülürken, farkın donanımlarda yaratılacağı anlaşıldı. Yapılan paylaşım sonrasında telefon ile ilgili daha somut veriler elde edilirken önümüzdeki aylarda piyasaya sunulacak olan model için şimdiden pek çok kişi aka bir beklenti içerisine girmiş durumda.veteknoloji