PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Casperdan Ekonomik Telefon Via E1


Cache
09.Ocak.2019, 00:18
Casper'dan Ekonomik Telefon Via E1
Akıllı telefon sektörünün mühim markaları arasında bulunan ve pazardan çok aka pay anlamasa da kullanıcılar tarafından tercih edilen Casper yeni telefon modeli ile piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde marka tarafından yapılan tanıtım ile beraber alt ve orta seviyeye hitap eden yeni bir modelin özellikleri açıklanırken Via E1 4.5G destekliyor.

Yerli üretim olan ve pazarda söz sahibi markalar arasında bulunan Caspe, Via adını verdiği seriye E1 modelini eklerken yapılan tanıtım ile beraber telefona dair tüm detaylar da öğrenilmiş oldu.

Tasarım olarak ufak değişiklikler ile beraber daha kullanışlı bir model üretmeye başaran Casper özellikleri ve fiyatı ile beraber çok daha çok alaka görmesi bekleniyor.Via E1I için yapılan tanıtımlara göre telefonda olması beklenen özellikler şöyle,5 inç HD IPS LCD ekran

4 çekirdekli MediaTek MT6735 çipseti

Mali-T720 grafik işlem

2GB RAM

16GB depolama

MicroSD kart desteği

8MP art ve 5MP ön kamera

4.5G desteği,

2500mAh batarya

Telefonun özellikleri telefondan yüksek performans beklemeyen kişiler için yeterli olduğu gibi aka ekranı ve 4.5G desteği ile beraber bir kullanıcılar tarafından tutulacak gibi duruyor. Casper tarafından yapılan açıklamalara göre telefonun etiket fiyatı ise 749 TL.

veteknoloji