PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Xperia C4e Android Marshmallow Geldi


Cache
09.Ocak.2019, 00:18
Xperia C4'e Android Marshmallow Geldi



Sony, güncellemeleri en hızlı şekilde yapan markalardan birisi olurken, marka tarafından yeni bir güncelleme duyurusu daha yapıldı. Yapılan duyuruda Sony Xperia C4 modeline yeni bir güncelleme sunulduğu açıklanırken, tüm kullanıcılar artık alacakları yeni güncelleme ile beraber cihazlarında Android 6.0 sürümünü kullanabilecek.

Sony Xperia C4 için yapılan açıklamada mühim bir detay da paylaşılırken, güncellemenin kademeli bir şekilde alınacağı belirtildi. Bu bakımdan tüm telefonların aynı anda güncelleme alması olas? olmayacak. Şu anda sadece Avrupa’daki Sony Xperia C4 cihazlar için güncelleme sunulurken, önümüzdeki dönemlerde farklı bölgelerdeki cihazlarda da güncelleme alınabilecek.

Türkiye’de satışa çıkartılan Sony Xperia C4 modeli sahipleri, önümüzdeki dönmelerde güncelleme alabilecek. Şu anda güncelleme alınabilmesi Türkiye sınırlarında olas? değil. Yeni özelliklerden birisi de Xperia Home Launcher adı verilen yenilik. Ana ekranda bir takım değişiklileri ön gören ekran uygulaması ile beraber Sony Xperia C4 kullanıcıları çok daha farklı bir telefon deneyimi elde edebilecek.

Aynı zamanda Android 6.0 ile beraber gelen performans ve emniyet iyileştirmelerini de Sony Xperia C4 sahipleri alabilecek. Bu açıdan güncellemenin alınması öneriliyor.
veteknoloji