PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Xperia C5 Ultra için Android 60 Yayınlandı


Cache
09.Ocak.2019, 00:18
Xperia C5 Ultra için Android 6.0 Yayınlandı

Sony son dönemlerde cihazları için Android güncellemelerini başlatırken, güncellemeler kapsamında bir yenilik de Xperia C5 Ultra için geldi. Android güncellemesi ile beraber Xperia C5 Ultra kullanıcıları Android 6.0 deneyimi elde edebilecek. Aynı zamanda güncelleme ile beraber pek çok özellik de telefona eklenecek.

Xperia C5 Ultra’ya Android 6.0 İle Neler Geliyor?
Xperia modellerinin aka bir kısmı için Sony tarafından Android 6.0 güncellemesi gelirken, telefonlar yeni güncelleme ile beraber çok daha kapsamlı bir hale geliyor. Çift sim kartın kullanılabildiği telefonda güncelleme ile beraber en aka yenilik Launcher uygulamasında görülüyor. Xperia modelleri için hususi olarak geliştirilen ve Xperia Home Launcher olarak adlandırılan ana ekran uygulaması tamamen yenileniş durumda. Simgelerin değiştiği görülen güncellemede aynı zamanda performans da arttırılmış durumda. Böylece daha hızlı bir ara yüz ve telefon kullanmak olas? durumda. Simgeler ile beraber aynı zamanda ana ekranda görülen saat, kilit ekranı gibi tüm detaylar da elden geçirilmiş durumda.

29.2.B.0.122 yapı numarasıyla gelen güncelleme kademeli bir şekilde tüm Xperia C5 Ultra kullanıcılarına sunulacak. Güncelleme konusunda kati bir tarih paylaşılmamış olsa da kısa süre içerisinde tüm kullanıcıların Xperia C5 Ultra güncellemesini alması bekleniyor.