PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkcell T70 Kaç Para? Özellikleri Ne?


Cache
09.Ocak.2019, 00:18
Turkcell T70 Kaç Para? Özellikleri Ne?
GSM operatörü olarak hizmet veren Turkcell aynı zamanda telefon modelleriyle de kullanıcılarına ulaşmayı başarıyor. Telefon modellerine Turkcell adının verildiği görülürken son olarak tanıtımı gerçekleştirilen telefon modeli T70 oldu.

T70 ile ilgili yapılan ilk değerlendirmelerde ekonomik fiyata müsait özellikler barındırdığı görülürken telefonda Snapdragon 210 işlemci tercih edilmiş durumda. Bu işlemci her ne kadar yüksek bir performans sergilemese de telefon ile yapılacak günlük işlemler için oldukça yeterli.T70 Özellikleri Ne?Telefonda 5.2 inçlik ekran kullanılırken ekranın 720 x 1280 çözünürlüğü desteklediği açıklandı. 333 gram ağırlığında olan telefonda plastik malzemenin kullanılması daha hafif bir modelin üretilmesini sağlamış durumda. 7.8 milimetre kalınlığındaki telefonda aynı zamanda Adreno 304 grafik birimi tercih edilmiş.

Telefonda yer saha 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama ise kullanıcılar için yeterli durumda. Ayrıca microSD kart desteğinin olması sayesinde 32GB kadar hafızanın arttırılabilir olması da kullanıcılara bu konuda seçenek sunuyor.

Ön ve art kamerası bulunan cihazın 5 megapiksel ön kamerası, 8 megapiksel art kamerası mevcut. 2540 mAh bataryası ile iyi bir kullanım sunar Turkcell T70 ekonomik bir ayg?t isteyen kişiler için oldukça ülkü durumda. Cihazın Türkiye'deki satış fiyatı ise 649 Türk Lirası.veteknoloji