PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Nokia A1in Özellikleri


Cache
09.Ocak.2019, 00:18
İşte Nokia A1'in Özellikleri
Microsoft tarafından yapılan yeni üretimiler ile piyasada var olmaya çalışan Nokia için uzun bir süre sonra piyasada yeni bir model geliştirildi. En son 2013 yılında piyasaya giriş yapan Nokia, 2013 yılının ardından ilk kere piyasaya çıkmaya hazırlanırken, yeni modelin A1 olduğu açıklandı. Nokia A1 adı verilen yeni model için ilk bilgiler öğrenilirken, cihazın Android işletim sistemine sahip dokunmatik olarak üretileceği belirtildi.

Nokia olarak yine piyasaya girilmesi ile kullanıcıların nasıl bir alaka göstereceği merak edilirken, Nokia A1’in elde edeceği başarı istikbal projeler için de bir anlamda mesaj vermiş olacak. Microsoft’un telefonun tutulması halinde daha farklı modeller ile piyasaya girerek akıllı telefon konusuna ağırlık vermesi beklenirken, Nokia A1 için şu ana kadar gelen yorumlar ve art bildirimler oldukça iyi.

Android 6.0 Marshmallow’un yer alacağı telefon, Nokia geleneklerini devam ettiren ufak özellikleri ile göze çarparken, Qualcomm Snapdragon 652 çipseti, 5 inç Full HD ekranı ile kullanıcılara ulaşacak.Ne Vakit Çıkacak?Nokia A1 ile ilgili elde edilen veriler arasında Nokia A1’in fiyatı ve ne vakit satışa çıkacağı ile ilgili bilgi olmazken, Microsoft tarafından hususi bir tanıtım günü ile cihazın tanıtılması bekleniyor.