PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 Çekirdekli Telefon Meizu’dan


Cache
09.Ocak.2019, 00:18
10 Çekirdekli Telefon Meizu’dan
Çin'de kurduğu fabrikasıyla akıllı telefon konusunda etkinlik gösteren Meizu dünya genelinde aka ses getirecek bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar akıllı cep telefonlarında 10 çekirdekli bir işlemci bulunmazken, yapılan çalışmalar sonunda Meizu 10 çekirdekli bir telefon modeli ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Piyasa sunduğu telefonlar ile ilgili tanıtımlarda devaml? Apple ile rekabet içerisinde olduğunu söyleyen Meizu bu konuda çıktığı günden itibaren çıtayı yükseltmeye çalışıyor. Yeni çıkan modellerinin yanı sıra önümüzdeki aylarda çıkacak modeller için de çalışmalarını sürdürdüğü öğrenilen Meizu bu konuda 10 çekirdeğe sahip bir telefon modelini kullanıcılar ile buluşturmaya başlıyor.

Meizu Pro 6 adı verilen ayg?t şu an Türkiye'de satışa sunulmasa da önümüzdeki dönemlerden itibaren dünyanın pek çok noktasında satışa çıkarılması bekleniyor. Yeni telefon modelinde 7.25 milimetrelik incelik bulunurken aynı zamanda Apple telefon modellerine göre çok daha az bir plastik aksama sahip. 4 GB RAM'in bulunduğu sistem aynı zamanda 10 çekirdekli bir işlemci ile desteklenmiş durumda ve özellikleri ile yüksek bir performans sunması oldukça basit olan Meizu bu özellikleriyle piyasada var olmaya çalışacak.

Kamera konusunda da yüksek özelliklere sahip Meizu 21 MP kamerası ile yüksek çözünürlüklü karelerin elde edilmesini sağlıyor.