PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun Pil Ömrüyle Lenovo VIBE P1


Cache
09.Ocak.2019, 00:18
Uzun Pil Ömrüyle Lenovo VIBE P1Akıllı telefonlarda en çok yaşanılan sorunlar pil olurken, pil kullanımının çok kısa olması ve kullanıcıların devaml? telefonlarını şarj etmek zorunda kalması bu konuda a??rba?l? bir mani yaratıyordu. Bu mesele karşısında tüm üreticiler pil üzerine çalışmalar yapsa da bugüne kadar gerçek anlamda bir çözüm bulunamadı.Lenovo Farkı!Lenovo VIBE P1 modeli ile ilgili yapılan tanıtımlarda pil kullanım konusunda oldukça iddialı süreler paylaşılırken, telefonun yoğun bir kullanımda dahi 2 gün şarj edilmeden kullanılabileceği belirtildi.

5000 mAH'lik bir pilin yerleştirildiği cihaz, uzun süre şarj edilmeden kullanılabilirken, bu süre içerisinde üstelik herhangi bir kısıtlamanın yapılması da gerekmiyor. Özellikle telefon üzerinden oyun oynamayan ya da video izlemeyen kişiler için bu süre çok daha uzarken, bu sayede şarj sorunu da ortadan kalkıyor.

Pek çok telefon modelinde bir gün içerisinde dahi şarjın yönetim etmemesi ve gün içerisinde şarj edilme gereksinimi kullanıcılar için en aka mesele durumunda. Ayg?t ile ilgili yapılan testlerde pil konusunda daha detaylı bilgi alınabilecek.Lenovo VIBE P1 ÖzellikleriPil dışında yüksek özellikleri bulunan cihazda 13 MP ve 5 MP kamera bulunurken, üstelik HDR gibi pek çok özellikler de kamera ile kullanıma sunulmuş durumda.