PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nokia Lumia Catwalkun Alüminyum Kasası Göründü


Cache
09.Ocak.2019, 00:18
Nokia'nın geliştirilmiş, inceltilmiş ve hafifletilmiş Lumia 920 modeli olması beklenen Catwalk kod adlı Lumia modelinin alüminyum alaşımlı kasası göründü.

Neredeyse Nokia Lumia 920'nin çıktığından beri gündemde olan Nokia Lumia Catwalk'un prototipi olduğu öne sürülen görseller ortaya çıktı.
4.5 inçlik bir telefona göre kalın ve ağır olan Lumia 920, kasa malzemesi olarak polikarbonu kullanıyordu. Lumia Catwalk'ın daha ince ve alüminyum kasayla gelmesi bekleniyor.

Lumia 920'deki gibi SIM girişinin üst kısımda tutulduğu Catwalk prototipinde, 3.5mm jack ve microUSB girişlerini de üst kısma yerleştirilmiş.



Çift LED flaş ve biraz çıkıntılı olarak yerleştirilen kameranın haricinde art kısımda çok detayın bulunmadığı ürün, açık ve koyu gri tonlarında olduğu görülüyor.
Windows Phone 8 GDR3 güncellemesi gelmeden üreticiler, telefonlarını maalesef teknik özellik açısından geliştiremiyorlar. Dört çekirdek ve **** HD desteği sunmayan var platformda, üreticiler cihazın tasarımı ve kamera özellikleri gibi küçük değişikliklerle yeni model hazırlamaya başladı.