PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nokia EOS fena geliyor!


Cache
09.Ocak.2019, 00:18
Nokia EOS söylentileri tam gaz...

Nokia'nın merakla beklenen yeni amiral gemisi; EOS kod adlı cep hakkında bomba gibi iddialar var!

Nokia Lumia serisinin yeni modeli ve firmanın yeni "amiral gemisi" olması beklenen ve şimdilik "EOS" adıyla anılan modele ilişkin söylentiler bir süredir internette geziniyor. Geçtiğimiz günlerde, Lumia 920'nin halefi olması beklenen telefonun sahip olacağı donanıma ilişkin yeni bilgiler su yüzüne çıktı. My Nokia Blog sitesinin bildirdiğine göre telefonda 41 megapiksel PureView kamera ve dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 çip seti bulunacak.

İddialara bakılırsa Nokia şu ara işlemciyi test etmekle meşgul. Firmanın, aşırı enerji harcadığı söylenen işlemciden vazgeçilmesi durumunda kullanmak üzere çift çekirdekli alternatif bir işlemci seçeneği bulundurduğu da gelen haberler arasında. Nokia, aşırı enerji tükettiği söylenen AMOLED ekran yerine 1.280 x 768 piksel çözünürlüklü bir IPS LCD ekran kullanmayı tercih etmiş. 41 megapiksel çözünürlüklü PureView kamera hem Xenon hem de LED flaşla destekleniyor.

808 PureView modelinde kullanılana e? bir kamera uygulamasına sahip olan EOS öncelikle Amerika'da, ardından tüm dünyada piyasaya sunulacak.