PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sony Xperia™ S


Cache
09.Ocak.2019, 00:18
Xperia™ S, en harika müzk deneyimini kulaklıklarınıza ve ötesine getirir. WALKMAN uygulaması sayesinde ruhunuzu titreten berraklıkta müzik dinleyin. Kesintisiz Facebook entegrasyonu ile arkadaşlarınızın ne dinlediğini görün ve favorilerinizi paylaşın. Harika parti çalma listenizi yarattınız mı? Tek-tuşla dinleme ile Bluetooth hoparlöre akan şarkılarınız, büyülü bir şekilde odayı doldurur.

Yazın ilk günü. Kumsaldaki son gün. Hatıralar soluklaşabilir ama Sony Xperia S HD cep telefonu onları parlak tutar. HD görüntülü sohbet ile anı paylaşın.

Ya da full HD video olarak kaydedin. Mobile BRAVIA® Engine özellikli çarpıcı 4,3 inç (10,9 cm) Reality Display’de jilet keskinliğinde duru görüntüleri izleyin. Daha fazlasını mı istiyorsunuz? Xperia S akıllı telefonunuzu TV’nizin HDMI bağlantı noktasına bağlayın ve HD içeriğinizin tadını aka ekranda çıkarın.


Tek bir tuşa basmak sizi uyku modundan çekime bir saniyenin biraz üzerinde bir sürede geçirir. Xperia S’in 12 megapiksel kamerası ile bir daha asla cazibe şansını kaçırmayacaksınız. Sonra da fotoğraf çekmeye devam edebilirsiniz. Geç kalmak ve anı kaçırmak yok. Işık loş mu? Endişelenmeyin. Cep telefonu kamera sensörü için üretilen Exmor R™ kasvetli günleri aydınlatır. Sonra resimlerinizi aka ekranda paylaşın. Ekranda tek bir kaydırma hareketi ile çektiğiniz resimlerin keyfini tablet, TV veya dizüstü bilgisayarınızda DLNA aracılığıyla çıkartabilirsiniz.