PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nokia Lumia 620 Türkiye’de!


Cache
09.Ocak.2019, 00:18
Türkiye’de aka ses getiren Nokia Lumia serisi büyümeye devam ediyor.

2012’nin son aylarında piyasaya sürdüğü Lumia serisiyle kendinden söz ettiren Nokia, Lumia 920 ve Lumia 820’den sonra Nokia Lumia 620’yi de piyasaya sürdü.

Yeni Nokia Lumia 620’ye ilk kez Turkcell’liler kavuşacak
Nokia Lumia 620, Türkiye’de ilk kez Turkcell ile tüketiciyle buluşacak. Turkcell’liler 1 Şubat itibarıyla Turkcell Mağaza (magaza.turkcell.com.tr) ve Turkcell İletişim Merkezlerinden 749 TL’lik peşin fiyatıyla Nokia Lumia 620’ye sahip olabilecek. Turkcell’liler ayrıca Nokia ailesinin en yeni üyesini 8 Şubat’tan itibaren Turkcell’lilere hususi avantajlı fiyatlarla kontratlı olarak da satın alabilecek.

İşte Bu: Nokia Lumia 620
Windows Phone 8 ile çalışan Nokia Lumia 620, daha kişisel bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Canlı Kutucuklar, Windows Phone Başlangıç Ekranı’nı kişiselleştirmeyi kolaylaştırıyor. People Hub, çoklu rehberlerden ve sosyal ağlardan tek bir kontakt veritabanı oluşturabiliyor; sohbet başlatmayı, arkadaşların içeriklerini, tweet’lerini ve fotoğraflarını görmeyi ve hatta paylaşım için gruplar ya da hususi odalar kurmayı kolaylaştırıyor. Windows Phone 8 ayrıca Microsoft Office’i, Xbox Live’ı, 7 GB’lık SkyDrive bulut depolama alanını ücretsiz veriyor ve Internet Explorer 10’da daha güvenli, hızlı gezinmeyi sağlıyor.

Nokia Lumia 620 sunduğu Yakın Alan İletişimi (NFC) desteğiyle, Nokia’ya müsait JBL PlayUp Kablosuz Hoparlör gibi NFC-uyumlu aksesuarlara kablosuz kolayca bağlanmayı ve kablosuz olarak müzik aktarabilmeyi olas? kılıyor.

Nokia Lumia 620 çarpıcı, renkli ve parlak tasarımının yanı sıra hem Nokia hem de Microsoft’un sunduğu pek çok enteresan deneyim getiriyor. Beş megapiksel ana kamerası ve VGA ön yüz kamerası ile beraber Nokia Lumia 620, Nokia’nın faik mercek teknolojisinin avantajına sahip. Akıllı Çekim özelliğiyle mükemmel bir kare oluşturmak için gerekirse istenmeyen objeleri kareden silmeye bile yardım edebilen çoklu görüntüleri kullanırken, Cinemagraph lensi sabit fotoğraflara kolay animasyonlar eklemeyi olas? kılıyor.

Nokia Lumia 620’deki gelişmiş Nokia lokasyon özellikleri, muhteşem Nokia Bilen Göz’ün yanı sıra Nokia Haritalar, Nokia Sürüş ve Nokia Transport iç olmak üzere bir s?ra kapsamlı navigasyon deneyimi de içeriyor. Nokia Bilen Göz, kamera vizöründen bakarken civardaki görünmeyen mekanlar hakkında bilgi görüntülemek için Nokia LiveSight artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanıyor.

Nokia Lumia 620’nin sunduğu diğer etkileyici bir deneyim de Nokia Music ile beraber gelen Mix Radio servisi. Nokia Mix Radio ile kullanıcılar, abonelik gerektirmeden ve ücretsiz olarak müzik listelerine erişip, reklam olmadan müzik dinleyebiliyor, hatta dilerlerse çevrimdışı dinleyebilmek için şarkı listelerini cihazlarına indirebiliyorlar.