PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Muhteşem Hediyelerin Sahibi Olun


Cache
09.Ocak.2019, 00:18
Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan ve çıkar çıkmaz "akıllı telefon" deneyimine yepyeni bir nefes getiren Nokia Lumia 920, bu kez de oyunuyla ses getiriyor Nokia Lumia 920'nin birbirinden muhteşem özelliklerini tanıtmayı amaçlayan Sakl? Numara oyunu, Facebook üzerinden oynanabilecek.

Lansmanının yapıldığı ilk günden bu yana Türkiye'nin en çok konuşulan akıllı telefonlarından olan Nokia Lumia 920, Facebook ortamında yeni bir oyun başlatıyor. Sakl? Numara oyununa, Nokia Türkiye'nin Facebook sayfasını beğenen herkes katılabiliyor. Nokia Lumia 920'ye karşı merak uyandırmayı ve kullanıcıları heyecanlandırmayı amaçlayan oyun, katılımcıların telefonun 7 özelliği üzerinden yepyeni Nokia Lumia 920 deneyimini tatmalarını da sağlıyor.

Oyuna hazır mısınız?

Nokia Türkiye'nin Facebook sayfası üzerinden ulaşılan Sakl? Numara oyunu uygulama sayfasından, Nokia Lumia 920'nin bire bir modeline ulaşılıyor. Burada belirlenen ve başarıyla tamamlanan 7 vazife sonunda açılan bir rakamla yekün 7 rakam bulunuyor ve bu rakamlardan oluşan kişiye hususi sakl? numara ortaya cıkarılarak çekilişe katılma hakkı kazanılabiliyor.

Gizli Numara oyununun 7 görevi, Nokia Lumia 920'nin en sevilen 7 özelliğinden oluşuyor. Bunlar: City Lens (Bilen Göz), People Hub, PureView, Arkadaş Daveti, Fotoğraf Albümü, Market Place ve Office 365.

Muhteşem hediyeler!

Çekilişle 4 Kişiye Lumia 920 Cep telefonu (Renkleri değişebilir)
Çekilişle 4 Kişiye Nokia Kulaklık
Çekilişle 90 Kişiye Nokia USB Bellek
Kurallar

24 Aralık tarihinde başlayacak Sakl? Numara oyununun (ödüllü kampanya) süresi 3 haftadır.
Kullanıcıların oynadıkları oyunun puanının geçerli olması için kayıt formunu daha evvel doldurmuş olmaları ya da uygulama sonu ekranında kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.
Her kullanıcı sınırsız sayıda uygulamayı kullanabilir ancak bu kullanımlarından sadece 1 defa çekiliş hakkı kazanabilir.
Gizli Numara oyunuyla ilgili daha geniş bilgi Nokia Türkiye'nin Facebook sayfasından ya da Home - Nokia - Türkiye adresinden edinilebilir.