PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Apple iCloud İçin Paranızı Geri Veriyor!


Cache
09.Ocak.2019, 00:15
Bulut depolamadaki fiyatlandırma yarışına iCloud katılınca Apple yıllık tarifeler için ücret iadesi yapmaya başladı. iCloud kullanıcılarının yapmış olduğu tarifeler için yıl sonuna kadar iade ücret ödeyeceğini açıkladı.




Apple her ne kadar kendini iCloud ile duyurmuş olsa da mühim diğer cephelerde de Google, Dropbox, Amazon gibi kuvvetli rakipleri bulunuyor. Bulur depolama her ne kadar Hollywoof yıldızılarına yapılmış olan saldırılardan yara almış ve güveni sarsmış olsa da iCloud hala aka bir kullanıcı kitlesine sahip. Neredeyse tüm iPhone ve iPad kullanıcıları iCloud bulut depolama servisini kullanıyor.

Rakiplerinin eder tarifesini düşüren Apple da boş durmadı ve fiyatlarını indirerek yeni kullanımlar için fiyatları yayınladı.

Yıllık olarak 70 TL'ye 25 GB'lık depolama alanı için artık aynı depolama hizmetinde yıllık olarak 24,99 TL temin edilecek. Ekim ayında gerçekleşmesi beklenen güncelleme sayesinde kullanıcıların oboneliğin kalan ay sayısına göre bölünmüş bir ücret iadesi alacak.

Bunun için Apple her müşteri için iCloud ücretli kullanıcılarına e-posta gönderecek. Bu nedenle e-postanızı Ekim ayında denetim ederek eder iadesi hakkında olan bildiriyi okuyabilirsiniz.

Peki bu fiyatlardan memnun kaldınız mı? iCloud kullanmıyorsanız kullanmayı düşünüyor yada iCloud kullanıyor musunuz?