PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper İnce iPad Eylülde Gelebilir


Cache
09.Ocak.2019, 00:15
Apple’ın bir önceki modelinden çok daha ince ve çok daha hafif olarak üreteceği iddia edilen yeni ku?ak iPad, Eylül’de satışa sunulabilir.

Teknoloji dünyasındaki yeni söylentiler, beşinci ku?ak iPad’in 2013 sonuna doğru tüketicilerle buluşacağı yönünde.

Mashable’ın verdiği bilgiye göre, elektronik dünyasının tedarik zincirinde yer saha kaynaklar, iPad 5 için Temmuz ayında seri üretime geçileceğini ve Eylül ayında da piyasaya sürüleceğini iddia etti.

Digitimes sitesi ise iPad’in sahip olacağı tasarım özelliklerine değindi. Öne sürülen bilgiler, iPad 5’in 24,6 cm (9,7 inç) genişliğinde ekranı ve 2048x1536 piksel çözünürlüğe sahip olacağı yönünde.

Cihazın, iPad 4’ten 0.2-0.25 mm daha ince ve yüzde 25-33 daha hafif olacağı belirtildi. Ayrıca, iPad 5’in çerçevesinin daha ince olacağı, böylece LED ışıklandırmasını daha etkin kullanacağı öne sürüldü.

Mashable, Apple’ın 2013’ün ikinci yarısından sonra iki adet de iPad mini piyasaya sürmeyi planladığını, sunulacak modellerden bir tanesinin Retina Display teknolojisine sahip olacağı öne sürüldü.

Apple’ın Retina Display teknolojisi, sıvı kristal ekranlarda piksel yoğunluğunu artırarak bilhassa artan mesafelerde görüntü netliğinin kaybolmamasını sağlıyor.