PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone 5S ve 6 iddiaları


Cache
09.Ocak.2019, 00:14
Çinli bir Apple tedarikçisinin paylaştığı görselde, 5 inçlik iPhone 6'nın varlığı iddia ediliyor. İddialara göre Apple, 5S ve 6'yı yaz aylarında tanıtacak.


Apple, Steve Jobs sonrası dönemde bazı tabularını yıkmaya başladığı görülüyor. iPad'in çıktığı dönemden bu yana, her yıl yeni bir model tanıtan firma, üçüncü ku?ak iPad modelinden sonra, sadece 6 ay geçtikten sonra, dördüncü ku?ak iPad'i tanıtarak herkesi şaşırtmıştı.


Steve Jobs'ın çok karşı çıktığı ve Apple'ın çıkarması beklenmeyen iPad mini modeli de geçtiğimiz Sonbahar aylarında tanıtılmıştı. Tüm bu yeni hamlelerden sonra açıkcası Apple'ın önümüzdeki dönemde ne yapacağı önceden öngörülemiyor.


Çinli bir tedarikçi firmanın, laoyaoba.com'da yaptığı açıklamaya göre Apple, 2013 yılında iki farklı iPhone modeli duyuracak. İddiaya göre tekrar 4 inç boyutunda iPhone 5S yaz aylarında tanıtılacak, ayrıca 5 inç boyutunda olacak olacak olan iPhone 6'da bu yılın sonuna doğru duyurulabilir.






iMore'un hazırladığı iPhone 6 görseli


Apple'ın 5 inç büyüklüğünde bir modeli tanıtıp, tanıtmayacağı konusunda şimdilik henüz kati bir bilgi yok. Bilgiler sadece iddia olarak, Çinli bir siteden, tüm dünyaya yayılmış durumda.