PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sony Xperia Z


Cache
09.Ocak.2019, 00:14
5-inç Full HD ekranlı ve 4 çekirdekli Sony Xperia Z'nin fiyatı kesinleşti: 649 Euro









Başarılı teknik özellikleri, şık bir tasarımla bütünleştirerek pek çok teknoloji meraklısının beğenisini kazanan Sony Xperia Z'nin, Avrupa satış fiyatı detaylanmaya başladı.

Sony Mobile'ın İtalya'daki Satış Müdürü David Draghi'nin yaptığı açıklamalara göre, Xperia Z, 649 Euro'luk eder etiketiyle İtalya'da satışa sunulacak. Akıllı telefon-tablet melezinin, İtalya'nın teknoloji mağazalarındaki yerini alması ise mart ayını bulacak. 649 Euro'nun bugünkü kurlarla yaklaşık 1.521 TL'ye denk geldiğini not düşelim.

Xperia Z ile ilgili elimize ulaşan bir diğer havadis, bilgi, sal?k ise Sony'nin Ürün Yöneticisi Lego Svadsater'dan geldi. Svadsater, Xperia Z'nin satışa sunulduktan kısa süre sonra Android 4.2 ''Jelly Bean'' güncellemesine kavuşacağını müjdelemiş. Hatırlanacağı üzere Xperia Z, Android 4.1.2 ''Jelly Bean'' işletim sistemiyle lanse edilmişti.

Dört çekirdekli Qualcom Snapdragon S4 Pro platformu, 2 GB RAM, 5-inç'lik Full HD ekran, 13 megapiksel ana kamera, 2.2 megapiksel ön kamera, 2.330 mAh kapasiteli batarya gibi nitelikleriyle ön plana çıkan Xperia Z güzel bir cihaz.