PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden hala Galaxy S3?


Cache
09.Ocak.2019, 00:14
Galaxy S3'ü tercih etmeniz için 5 neden!

"Galaxy S4 gün sayarken sebep Galaxy S3 alayım" diyenler... İşte size birkaç neden!



Bir, belki de birkaç senedir kullandığınız iPhone'unuzu, Nokia'nızı veya HTC'nizi değiştirmenin zamanı geldiğini mi düşünüyorsunuz? Daha büyük, daha iyi ceplere geçmek istiyorsanız sizin için harika bir seçenek var: Samsung Galaxy S3.

Bir amiral gemisi arıyorsanız alternatifleriniz arasında Apple iPhone 5, HTC 8X, Nokia Lumia 920 gibi seçenekler tabi ki var. Ancak Galaxy S3'ü farklı yapan şu 5 özelliği gözden geçirmeden farklı bir cep almaya karar vermenenizi tavsiye ediyoruz:

1. Ekranı

Galaxy S3'ün 4.8 inç'lik Super AMOLED ekranı, rakip ceplerinkinden daha aka ve çok iyi bir görüntü kalitesi sunuyor. Aka bir ekran, web sitelerinde rahatlıkla gezip rahatça e-kitap okuyabileceğiniz, videoları ve fotoğrafları keyifle izleyebileceğiniz anlamına geliyor. Galaxy S3'ün 720x1280 çözünürlüğündeki ekranı, derhal derhal rakiplerininki kadar detaylar sunabiliyor.

2. Hareketle denetim olanağı

Hareketler sayesinde telefonunuzun bazı işlevlerini onu sadece devinim ettirerek denetim etmeniz olas? hale geliyor. Örneğin ekranda o an baktığınız bir kişiye telefon etmek için telefonu kulağınıza götürmeniz yeterli. Veya telefonla konuşurken onu yüzüstü olarak masaya koyarak hoparlörü etkinleştirebilirsiniz.

Galaxy S3, telefonu sallayarak ekrandaki bilgileri güncelleme, telefonu eğerek fotoğraflara yaklaşma gibi işlevler de sunuyor.

Hareket işlevlerini kullanmadan evvel onları Ayarlar'dan etkinleştirmeniz gerekecektir.

3. Sunduğu uygulamalar

Şu an kullandığınız uygulamaları Galaxy S3'te bulamayacağınızı düşünüyorsanız, yine düşünün. Diğer önde gelen platformlardaki birçok uygulama, Android'li Galaxy S3'te de çalışıyor. Android'in uygulama sayısı ise inanılmaz bir hızda artıyor. Zira S3, şu an dünyanın en popüler mobil platformu olan Android'i kullanıyor.

4. Performansı

Samsung, Galaxy S3'te dört çekirdekli 1.4GHz Exynos işlemci ve 1GB RAM kullanmayı tercih etmiş. Bunun anlamı, yapmak istediğiniz her şeyin çok hızlı gerçekleşeceği ve uygulamalar arasında geçiş yaparken yavaşlama yaşamayacağınız.

Galaxy S3'e microSD yoluyla 64GB'a kadar depolama alanı eklemeniz de mümkün.

5. Pil ömrü

Samsung'un Galaxy S3'te en çok dikkat ettiği konulardan bir tanesi de pil ömrü. Galaxy S2'den daha iyi pil ömrü sunan S3, sizi yoğun bir günde yarı yolda bırakmıyor.