PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2013′de Nasıl Ceplerle Tanışacağız


Cache
09.Ocak.2019, 00:13
2013′de Nasıl Ceplerle Tanışacağız?

Akıllı ceplerde sınıra ulaştığımızı ne kadar düşünsek de, Samsung, Apple gibi üreticiler bize her y?l bıkıp usanmadan yanıldığımızı gösteriyorlar. 2012′de dört çekirdekli cepler üst seviyede standart halini alırken, Apple sonunda iPhone’un ekranını büyüttü. Nokia ise en son Lumia cebine entegre ettiği kamerasının faik kalitesiyle hepimizi şaşırttı. Peki 2013′den neler beklemeliyiz? Bizi tekrar daha aka ekranlar ve daha da çok çekirdekli cepler mi bekliyor? İşte önümüzdeki y?l ceplerde gerçekleşmesini beklediğimiz gelişmeler.

1. 1080p ve 5 inç ekranlar standart halini alabilir: 2013′de “amiral gemisi” modellerinin 1080p ekranlarla gelmesini bekleyebiliriz. Sony’nin Yuga kod adlı 5 inç’lik bir cep üzerinde çalıştığı dedikodularını da duymuştuk.

2. Galaxy S4 hükmedecek: Söylentiler, Galaxy S4′ün daha hızlı bir dört çekirdekli (veya 8 çekirdekli) işlemciye, biraz daha aka bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Samsung’un bir sonraki amiral gemisinin daha da kuvvetli bir pille gelmesini bekleyebiliriz.