PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Tarza Hangi Gömlekler Gider?


Nusret
09.Ocak.2019, 00:08
Gömlek erkek giyiminde en geniş piyasaya ve alıcı kitlesine sahip bir parçadır. Özellikle iş hayatında hatta hususi hayatında da klasik bir tarza sahip olan erkekler için kullanım alanı çok geniş olan gömlekleri artık her tarzda kullanmak mümkün. Tek yapmanız gereken tarzınıza müsait olan doğru gömleği seçebilmek.
Spor bir tarza sahipseniz gömlek seçimini çok dikkatli yapmanız gerekir. Aksi halde klasik bir gömlekle spor bir tarz oluşturmak çok zordur. Mesela kış aylarında kalın ketenjean pantolon ya da kanvas bir pantolon üzerine tercih edeceğiniz geniş kareli toprak tonlarındaki bir gömlek sizin için harika bir spor tarz oluşturabilir.



Spor Tarza Hangi Gömlekler Gider?

Dik yakalı kravat takılmayan gömleklerle beraber tercih edebileceğiniz pantolonlarla çok güzel kombinler yapabilirsiniz. Spor tarzda blazer ceketleri kullanmayı seviyorsanız ince çubuk çizgili gömlekler ceketlerinizin içine çok müsait olabilir.
Son yılların modası yarg?ç yaka spor gömlekleri de bilhassa yaz aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. İnce keten kumaşlarla yaz aylarında vücudunuz için çok müsait olan bu gömleklerle hem rahatlığı ve modayı yakayabilir hem de spor tarzda güzel bir manzara elde edebilirsiniz.