PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaka Mendilinin Gücünü Kullanın


Nusret
09.Ocak.2019, 00:08
Yaka Mendilinin Gücünü Kullanın


Ön plana çıkmak için abartılı bir gömleğe ihtiyacınız yok. Biraz farklılık katmak için cep mendillerini kullanabilirsiniz.

Zira mendillerin üzerindeki ince bir desen ya da baskıyla aşırıya kaçmadan kıyafetinize zenginlik katabilirsiniz. Bunun için aşağıda yer saha en popüler mendil katlama tekniklerini kullanabilirsiniz.

Üç uçlu



Nedir: Cesur erkekler içindir. Zarif ve keskindir ancak yapmak için çok vakit harcamış gibi görünmek de istemezsiniz.

Nasıl: İpek bir mendili üçgen yapıyormuş gibi katlayın ama tam bir şekilde ikiye katlamayın. Onun yerine iki adet yan yana uç çıkarın. Şimdi de üçüncü ucu oluşturmak için katlanmış kenarın sol tarafını yukarıdaki uçların sağ tarafına getirin. Ardından katlanmış kenarın sağ kısmını sol tarafa uzatın
-
Yuvarlak yastık



Nedir: Cep mendili kullanmanın zarif ama üç uçlu görüntüden daha rahat halidir.

Nasıl: Mendili ikiye katlayın ve katlanmış kenarı yuvarlayın böylece yarım ay şeklinde bir görüntü elde edersiniz. Cebin içine sıkıştırın ve dışarıya çıkın.

Kare katlama



Nedir: Klasikleşmiş bir mendil katlama şeklidir. Mad Men'i aklınıza getirmeniz yeterli.

Nasıl: Sert pamuklu ya da pamuk/keten bir mendil kullanın. İkiye ve daha sonra yine ikiye katlayın. Her katlayışta kenarları ütüleyin. Mendilin bir buçuk santimetresi görünecek şekilde dümdüz cebinize sokun ya da eğerek çapraz bir şekilde kullanın.