PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galvanni erkeklere "kırmızı" giydirecek


Nusret
09.Ocak.2019, 00:08
Lüks ve nitelik tutkunlarının markası Galvani’nin en hususi koleksiyonlarından Simply The Best, şık olmayı seven kadın ve erkekler için,“kırmızı” ağırlıklı modeller hazırladı.

Koleksiyonlarının özelliklerine göre ürünlere hususi etiket tasarlayarak, her koleksiyona farklı bir kimlik kazandıran Galvanni’nin, Simply The Best koleksiyonu on beş farklı renk skalasından “kırmızı” ile göz kamaştırıyor.

Erkekler için yaz modasını oluşturan tişörtlerin, kol kısımlarındaki Galvanni’ye hususi yazı tarzını içeren altın simli nakışlar ve kol-yaka kısımlarına eklenen hususi garni desenleri koleksiyona işlevsellik kazandırıyor.

Polo sporcularının kıyafetlerinden, polo sporunun gücünden ilham alınarak hazırlanan Simply The Best koleksiyonunda, etiketlerden armalara kadar tüm detaylarda polo sporuna ilişkin özelliklere rastlamak mümkün. Kadınlar için hazırlanan tişörtler ise, kadınsılığı, güneşi, yaz mevsiminin dinlendiriciliğini andırıyor. Hindistan’da el yapımı hazırlanan armalarla zenginleştirilen tişörtler, kadınlara hem şıklığı hem de rahatlığı vaat ediyor.

Lüksü yaşam tarzı haline getiren kadın ve erkekler için, Simply The Best Koleksiyonu’nda, her zevke ve yaşa müsait geniş bir mahsul yelpazesi bulunuyor.