PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2013′te kirli sakala veda, kısa saçlara dönüş


Nusret
09.Ocak.2019, 00:07
Artık salaş, pis sakallı, hırpani erkek modası bitti! Stil ne olursa olsun, 2013′te erkekler için bakımlı görünmek moda…
Artık salaş, pis sakallı, hırpani erkek modası bitti! Evoria.com sizin için 2013 erkek modasını araştırdı ve işte sonuç: Kadınlar, 2013′te bakımlı erkek görmek istiyor…
Kısa saçlara dönüş
Uzun zamandan sonra erkeklerin saçları 2013′te kısalacak. Saç uzmanlarına göre; saçların üstleri yanlarına oranla biraz daha uzun ve elle yukarı doğru şekillendirilerek biraz havaya kaldırılan saçlar, erkeklerin 2013′te en sık kullanacağı model olacak.
Kirli sakala veda
Bu yıl erkeklerin yüzünde pis sakal pek karşımıza çıkmayacak. Bu yılın modası bebek gibi yumuşak ve pak yüzler olacak. Bu yüzden erkeklerin tıraş makinesini yanından ayırmamasını öneriliyor. Tarz sakallar klasiklerin vazgeçilmezi olmaya devam edecek!
Bu yılın modası olan pak ve taze manzara için sık sık tıraş olmak gerekecek. Bu yüzden, tıraşa tepki gösteren cildi sakinleştirmek için, ten tipine müsait bir mahsul kullanmak gerekiyor. Tahrişin önüne geçmek için nemlendiren, canlandıran ve duygulu ciltlere tesir eden bir mahsul tercih edilmeli.
Enerjik gözler ?rak değil
Kendine güvenen erkekler, bakımlı olmalı. Gözaltı şişmiş, morarmış, ölü balık gibi bakan gözler bu y?l revaçta değil. İster akşam biraz alkolü kaçırmış olun, ister uykusuzluktan gözleriniz şişmiş olsun, sabah işe dinç, giri?ken ve zinde gitmek gerekir. Bunun için enerji göz jellerini kullanabilirsiniz.
Kokunuz simgeniz olsun
Elleri nasırlı, vücudu terli kovboy erkekleri, maço tavırlarıyla önümüzdeki yıl gözde olmayacaklar. Güzel kokan erkekler, kadınlar tarafından beğenilip takdir görecek. Güzel kokmak isteyen erkeklere; deodorant, gövde şampuanı ve parfümüyle takım ürünler kullanmayı öneriyoruz. Bu tür ürünler kokunun uzun süre kalmasını sağladığı gibi, kullananların simgesi haline geliyor.
Sigara kokusundan ?rak durun
Özellikle sigara içenlerin üstüne sinen fena tütün kokusunu gidermek için, güne pak bir ten ve kokuyla başlamak gerekir. Bunun için sık duş almanın yanı sıra kalıcı ve tenle ahenk sağlayan bir parfüm kullanılmalı. Bu yıl erkek modasında sigara kokan erkeklere yer yok.