PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eve Atma


Nusret
09.Ocak.2019, 00:05
Kıza bir şekilde kumpas kurup eve attınız mı işiniz kolaylaşır.Ama kıza "hadi gel eve gidelim" diyemezsin.Bunu dolaylı yollardan sölenmeniz lazım.Ama öncelikle halletmeniz gereken bir mesele var o da kızı hangi eve götüreceğiniz. Yani çoğunuz hala ailesiyle yaşıyor ve genellikle bu ebeveynler evi boş bırakmazlar. Yapabiliyorsanız kendi evinizi boşaltıp kızı kendi evinize getirmeniz en mantıklı şeydir.Ama çoğunuzun böyle bir imkanı yok.Biz Allahtan yanlız yaşayan tipleriz ve son senelerde hiç "Ulan kızı hangi eve götürecem"kaygısı yaşamadık.Ama yinede yapmanız gerekenleri biliyoruz.Sonuçta bizde bir devre ailemizle beraber yaşıyorduk.Evi boşaltamıycaksanız elinizde tek bir çözüm var o da kızı başka bir arkadışınızın evine götürmektir.Bu arkadaşınızın yanlız yaşayan bir tip olması menfaatiniz icabıdır.Ama bu yanlız yaşayan arakadaşınız size evi derhal "Buyur abi ne demek " şeklinde şak diye vermeyecektir.Önce bu arkadaşınızın gönlünü almalısınız. Açıkçası rüşvet vermelisiniz.Kızı götürmeden evvel ,gidip baya bir içki meze falan alıp arkadaşınızı ziyarete gidin.Sizi kapıda elinizde poşetlerle gören arkadaşınız amacınızı dank diye anlar.Ama size belli etmez.arkadaşınızla muhabbete başlayın.
Bi yandan için bi yandan geyik yapın.Bu sırada arkadaşınıza müjdeli haberi verin. Ama bunu emrivakiye getirin ki herifin itiraz etme şansı kalmasın."Olm ben bu hafta sonu buraya kız atçam,sorun çıkmaz di mi?" sorusu bu iş için en ülkü cümledir. Herif alkolünde verdiği yavşamayla kati kabul eder.Sonra arkadaşınızla vedalaşıp evden ayrılın.Sakın herife "olm evi topla heeeee" şeklinde bişey sölemeyin.Herif "hehe" diycektir.Ama siz kızla geldiğinizde evi tekrar aynı halde görürsünüz.Kızla gideceğiniz evin pak olmasını istiyorsanız o gün erkenden eve gidip arkadaşınıza gaz vererek beraber evi toplamalısınız.Neyse artık ev sorununu hallettik. Ama şimdi karşımızda daha aka bir mesele var.Kızı o arkadaşınızın evine nasıl götürecez?
Bunun için en basit yol kıza o en samimi(!) arkadaşınız hakkında atıp tutmak ve kızın o arkadaşınızı merak etmesini sağlamaktır.Unutmayın insanın başına ne gelirse meraktan gelir.Şimdi kızın yanına gidin ve "Bizim bi aradaş var Ahmet diye,bu varya manyak bi tip.
Herif resmen aşmış.Cem Yılmaz falan hikaye. Bu bi başlıyo anlatmaya biz gülmekten kırılıyoz.Nerden buluyo çok merak ediyorum valla.Ayrıca sadece gülünç olsa tekrar iyi.Aynı zamanda şakır şakır ingilizce almanca ve fransızca konuşuyo.Bilgisayar desen zaten olayı bitirmiş.Hele bir gitar çalıyo varya görsen kafayı yersin....."gibi uzayıp giden bir öykü uydurun.Emin olun kız bunları duyunca samimi içe Ahmet!İ merak edecek ve bunu size "İyi tanıştır o vakit bizi" şeklinde yansıtacaktır.
Siz de derhal "Bi gün ona oturmaya gideriz zaten yanlız yaşıyor" diye yan?t verin.Kız ne diyeceğini şaşıracak.Gitmeyelim diyemez çünkü tanışmayı o istedi.İşte bu işte bu kadar.Sıra geldi kızı Ahmet'e oturmaya(!) gitmeye ikna etmeye.