PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kulağınıza maşa olsun!


Elif
08.Ocak.2019, 23:58
Kulağınıza 'maşa' olsun!

Kulağınızdaki bazı noktalara mandal tutturarak vücudunuzdaki ağrıları geçirebilirsiniz.

Bazen acı en iyi ağrı kesicidir. Phil Mutz Çin ve Antik Mısır tekniklerini birleştirerek kulaktaki ağrı noktalarına mandalla baskı uygulama yöntemini ortaya koydu. Ve netice inanılmaz!

Tek ihtiyacınız olan bir mandal ve aşağıdaki talimatlar.

1 - Sırt ağrıları için

Bu nokta omuzları ve sırtınızın art kısmındaki ağrılar içindir. Mandalı bu noktada bir dakika kadar tutun. Gün içinde çok çok olmamak şartıyla kulağınızın bu noktasına baskı yapabilirsiniz. Ağrınızın hafiflediğini göreceksiniz.

2 - İç organlar için

Karın bölgenizde uzun süren ağrılarınız varsa mutlaka doktora görünün. Geçici bir çözüm olarak 2 numaralı bölgeye bir dakika mandal tutturmak rahatlama sağlayabilir.

3- Mafsal ağrıları için

Kulağın 3 numaralı bölgesi mafsal ağrılarını gidermek için basınç uygulayabileceğiniz bölge. Ağrı hissettiğiniz zamanlarda 3. bölgeye ara ara mandal tuturun ve canınızı yakmamaya çalışın.


4- Boyun ve sinüsler

Boyun ve sinüs ağrılarınız için 4 numaralı bölgeye basınç uygulayabilirsiniz. Mandalla çok bastırmadan ara ara basınç uygulayın. Sinüslerin ve boyun bölgenizin rahatladığını farkedeceksiniz.

5- Sindirim sistemi için

Küpe deliğinin tam üstündeki bölge 5. bölgedir. Bu bölgeye uygulayacağınız basınç sindirim sorunlarına iyi gelir.

6- Yürek ve baş için

Bu noktaya basınç uygulamak yürek ve baş ağrılarını geçirir. Mandalı küpe gibi kulağınıza takın ve bir süre bekleyin. Ağrınızın hafiflediğini göreceksiniz.