PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2013 Resort Koleksiyonlar


Azize
08.Ocak.2019, 14:20
Resort 2013 koleksiyonları görücüye çıkıyor!


Moda dünyasında yeni gelişmeler ve yeni koleksiyonlar hepimizi heyecanlandırmaya devam ediyor. Biz daha tam anlamıyla yazın tadını çıkarmaya başlamadan, moda dünyası 2013 Resort koleksiyonlarıyla sezon tercihlerimizi yönlendirmeye başladı. Biz yaz sezonunda elbiselerimizi, eteklerimizi ve renklerimizi seçmeye çalışırken, istikbal planları için biraz erken olduğunu düşünüyoruz ama modacıları kimse tutamıyor. Sizler için dü?ünce sahibi olabileceğiniz ve elbette bizim en çok beğendiğimiz Resort 2013 koleksiyonlarından bazılarını sizlerle paylaşıyoruz.

Erdem 2013 Resort koleksiyonunun sunumunda yaz renklerinden yararlandığı bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor. Mavilerin ve pembelerin ağırlıklı olduğu 60’ların esintilerini taşıyan kıyafetler, dantel ve floral desenleriyle tam bir “Erdem” tarzı. Koleksiyonun sürpriziyse mayo ve bikiniler oluyor.


Roberto Cavalli, bir yandan Cannes’da kırmızı halıda giydirdiği yıldızlarla şov yaparken, bir yandan da Resort 2013 koleksiyonunu sunuyor. Her geçen gün takipçileri artan moda dünyasının “kült” ismi Cavalli, ne yaparsa aka beğeni topluyor. Artık Cavalli imzası haline gelen hayvan desenlerinin yanı sıra, genelde egzotik bir manzara taşıyan parçalar, aslında klasik Cavalli tarzının biraz da dışına taşıyor.


Hem erkeklere hem kadınlara yönelik varl?kl? bir Resort koleksiyonu sunan Burberry Prorsum, yine kendine has tarzından taviz vermemiş. Christopher Bailey’nin kreatif direktörü olarak markayla çalışmaya başlamasından sonra daha genç bir çizgiye hitap eden Burberry, son birkaç sezondur bilhassa “sokak modası” konusunda belirleyici rol oynuyor. Ayrıca “kırmızı halı” geçişlerinde me?hur simaların tercihi olan marka Resort koleksiyonunda Bailey’in tarzına yönelik kullandığı çeşitli aksesuarlarla göze çarpıyor.


Özellikle gece kıyafetleri ve gelinlikleriyle koleksiyonlarına hayranlık duyduğumuz Oscar de la Renta, alternatif kombin seçenekleri sunduğu Resort koleksiyonuyla aka beğeni topluyor. Kırmızılar, yeşiller, maviler, siyahlar derken her zevke uyabilecek parçalara imza atan de la Renta’nın koleksiyonunda hem günlük hem de çok sevdiğimiz “kırmızı halı” ya hitap edecek tasarımlar bulunuyor.


Marjinal tarzıyla tanıdığımız Louis Vuitton dışında kendi markası olan Marc by Marc Jacobs ‘a koleksiyonlar hazırlayan Marc Jacobs, her geçen sezon bizi biraz daha şaşırtmaya devam ediyor. Klasik çizgisinin dışına çıkan Resort koleksiyonlarına aşikar olduğunuz Jacobs, yeni sezonda gardroba eklenmesi gereken birçok detay sunuyor. Her zamankinden çok daha spor tasarımların renkli saç modelleriyle bir arada kullanıldığı Resort Marc by Marc Jacobs koleksiyonu bize göre oldukça sokak modasına hitap edecek gibi gözüküyor. Koleksiyonda dikkat çeken bohem tarzı da vurgulamadan geçemiyoruz, yaz döneminde edindiğiniz etnik işlemeli kıyafetlerinizi rafa kaldırmayın, keza sonbaharda yine askılara indirmeniz gerekebilir!.


Gelecek sezonda şimdiden anlıyoruz ki, yaz aylarındaki gibi oldukça renkli bir sonbahar-kış dönemi yaşayacağız!.