PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupanın En İyi Aile Oteli Seçildi


eXLove
08.Ocak.2019, 22:42
Muğla'nın Marmaris ilçesi Turgut Köyü'nde 2011 yılında açılan Angel's Peninsula 'Avrupa'nın en iyi aile oteli' ve 'Türkiye'nin en iyi oteli' seçildi.


Dünyada 'Turizm Oscarı' olarak kabul edilen World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri) töreninin 20'ncisi bu yıl Antalya Belek'te düzenlendi. Avrupa çapında 50 ülkeden seyahat acenteleri, tur ve ulaşım işletmeleri ve turizm organizasyonlarının bulunduğu 500 işletme 76 kategoride yarıştı. Dünya Seyahat Ödülleri Avrupa töreninde Türkiye'den 15 otel mükafat aldı. Törende ayrıca Türkiye'nin de en iyi otelleri seçildi. Geçen y?l Türkiye'nin en iyi yeni oteli, Avrupa'nın en iyi yeni lüks oteli, dünyanın en iyi yeni lüks oteli ve dünyanın en iyi lüks alkolsüz oteli ödüllerini saha Angel's Peninsula bu yıl 'Avrupa'nın en iyi aile oteli' ve 'Türkiye'nin en iyi oteli' ödüllerine layık görüldü.


Marmaris Turgut Köyü'nde, 80 dönümlük alanda 500 dö?ek ve 20 villa ile etkinlik gösteren Koza İpek Holding iştiraki olan Angel's Peninsula, yaklaşık 450 çalışanı ile müşteri başına bir personel ile hizmet veriyor. Hisarönü körfezine uzanan bir yarımadaya kurulu Türkçe'de 'meleğin yarımadası' manasına gelen otel, su ve yelken sporlarının tercih edildiği 2 koya bakıyor. Angel's Peninsula Genel Müdür Yardımcısı Fehmi Durak, Angel's Penninsula'nın açılması ile birlikte yurtdışına tatile gidenlerin yönünü Marmaris'e çevirdiğini dile getirdi. Başta iç pazar olmak üzere birçok ülkeden konuk ağırladıkları bilgisini aktaran Durak, bilhassa ailesiyle birlikte tatil yapmak isteyenlere hitap ettiklerini ve bu y?l Avrupa'dan daha çok konuk ağırlamayı beklediklerini söyledi.