PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayakkabılar


Azize
08.Ocak.2019, 14:19
Kadınların ayakkabı merakını bilmeyen yoktur. Eğer ayakkabılara olan düşkünlüğünüz yüzünden kendinizi sürekli, istikbal sezonun ayakkabılarını dü? ederken buluyorsanız yazımızı okumaya devam edin. Yazın sıcak günlerine daha çok var ama biz, siz ayakkabı sevdalılarını gözönünde bulundurarak 2007 İlkbahar-Yaz ayakkabı trendlerini içeren bir rapor hazırladık.
Önümüzdeki sezonun ayakkabı trendlerini özetleyecek en güzel laf “uçlarda” olur. Evet 2007 İlkbahar-Yaz sezonunun ayakkabıları uçlarda gezip, ya çok yüksek topuklu ya da dümdüz olacak, orta topuklu ayakkabılar ise bir süreliğine unutulacak diyor, sizleri raporumuzla başbaşa bırakıyoruz.




Önümüzdeki yaz modanın gerisinde kalmak istemiyorsanız kendinize ne yapıp ne edip bir dolgu topuk ayakkabı edinmeniz lazım. Dolgu topuklar geçen yaz olduğu gibi 2007 yazında da oldukça popüler olacaklar. Her ne kadar dolgu topukların tahta, mantar ve hasır gibi malzemelerden yapılmış olanları da sık sık karşımıza çıkacak olsa da, 2007 yazı en çok metalik renkteki dolgu topuk ayakkabıların yazı olacak. Son radde fütüristik bir görünüme sahip olan metalik renkli dolgu topukların bilhassa taşlı versiyonları pek revaçta.


Lucite Ayakkabılar



Akrilikten yapılan bu şeffaf ayakkabılar 2007 ilkbahar yaz ayakkabı modasına kelimenin tam anlamıyla damgasını vurdu. Donna Karan ve Dolce and Gabbana gibi yüksek modanın derhal derhal tüm tasarımcıları önümüzdeki yazın koleksiyonlarında Lucite ayakkabılara bolca yer verdiler. Lucite ayakkabılar dolgu ve kalın topuklu platform başta olmak üzere birbirinden farklı modellerle karşımıza çıkacak.Külkedisi’nin cam ayakkabılarını andıran Lucite ayakkabılar 21.yüzyılı bir masal edasıyla yaşamak isteyen bayanların tercih ettiği bir model olmaya aday.